Vores åbningstider indrammer hele den tid, hvor børnene er på skolen, og dermed er det SFO-Kragelund, der både åbner og lukker skolen. Vi tager imod barnet om morgenen, er sammen med barnet i løbet af undervisningstiden, i frikvarteret, i SFO, hvor vi slutter dagene af sammen.

I SFO'en lægger vi vægt på, på det er barnets fritid. Vi har ugeplaner, der viser, hvilke aktiviteter, der er planlagt i løbet af ugen, ligesom der skal være tid til at lege og være sammen med vennerne.

Pædagogerne i SFO-Kragelund er i et stort omfang sammen med lærerne omkring undervisningen, for at gøre skoledagen og dermed også SFO-dagene så varierende som mulig.

Dagens rytme

Mange børn starter dagen i morgen-SFO i Spiloppen. Morgenåbning foregår i SFO / 3. årgangs lokaler - lige ved skolens indgang A. Når børnene kommer, skriver de sig selv i bogen, der ligger på bordet. Det er vigtigt at sige godmorgen til pædagogen. Hvis I har brug for særlig opmærksomhed om jeres barn ved aflevering, så sig det til klasse-pædagogen. Der er mulighed for at spise morgenmad indtil kl. 07:30: Havregryn, cornflakes eller müesli. Når klokken bliver 07.50 går børnene til undervisning. I begyndelsen af ​​skoleåret vil det være børnenes klassepædagoger eller morgenåbneren, der sørger for, at børnene kommer i deres respektive klasser. 

Når undervisningen er slut begynder SFO'en. I SFO'en er der dels aktiviteter, som man kan vælge til og fra og dels nogle, man skal være med til. Der udarbejdes hver uge uge-planer med oversigt over aktiviteter. Læs mere i Rammer for mål-/ og indholds-beskrivelse i SFO.

Kontakt til SFO årgangsteamet

Morgen SFO: 24 52 52 48

0.kl.: 24 79 29 13 

1.kl.: 24 79 29 12 

2.kl.: 24 79 29 15 

3.kl.: 24 52 54 44 

Velkomst

 

Læs mere om mål og principper for SFO