Vores åbningstider omfavner hele den tid, hvor børnene er i skolen, og dermed er det SFO-Kragelund, der begge åbner og lukker skolen. Vi tager imod barnet om morgenen, er sammen med barnet i løbet af undervisningstiden, jeg frikvarteret, til understøttende undervisning, til faglig fordybelse og lektiehjælp, til bevægelse og endelig i SFO, hvor vi slutter dagene sammen.

Jeg SFO lægger vi vægt på, på det er barnets fritid. Vi har ugeplaner, der viser, hvilke aktiviteter, der er planlagt i løbet af ugen, ligesom der skal være tid til lege og bare være sammen med vennerne.

Pædagogerne i SFO-Kragelund varetager understøttende undervisning, bevægelse, faglig fordybelse / lektiehjælp og er i et stort omfang sammen med lærerne omkring undervisningen. Alt sammen for at gøre skoledagen og dermed også SFO-dage så varierende som mulig.

Dagens rytme

Mange børn starter dage i morgen-SFO i Spiloppen, sådan ved 3. årgang .. Når børnene kommer, skriver de sig selv i mosen, der ligger på bordet. Det er vigtigt at sige godmorgen til pædagogen. Hvis jeg har brug for at bruge til at få afleveret jeres stald, så sig det til pædagogen. Når klokken bliver 07.50 går børnene til deres klasser / undervisning. Jeg begyndelsen af ​​skoleåret vil være børnenes klassepædagoger eller morgenåbneren sørge for, hos børnene kommer i deres respektive klasser. Morgenåbning foregår i SFO / 3. årgangs lokaler - lige ved skolens indgang A. Der er mulighed for at spise morgenmad indtil kl. 07:30: Havregryn, cornflakes eller müesli. Hvis jeres lad er meget træt om morgenen, så kan det være en fordel at spise i morgen-SFO og så bruge tiden derhjemme på at komme på og få tøj på.

Når undervisningen er slut kl. 13.35, begynder SFO'en.
Jeg SFO er der dels aktiviteter, som mand kan vælge til og fra og dels nogle, mand skal være med til.

Eftermiddagsmad

Børnene skal have tre madpakker med deres skole / SFO. En lille til deres første frikvarter - en stor til frokost og en lille til om eftermiddagen.

Kontakt en pædagog eller teamet

Har du brug for at tale med en pædagog, kan du ringe til SFO'ens kontor i tidsrummet kl. 08:15 - 11:00. Vi tager imod besked og pædagogen kan kontakte dig i løbet af dage. Du kan også sende en besked til pædagogerne via ForældreIntra.

Får du brug for at kontakte dette staldteam i løber af eftermiddagen, kan du sende og sms direkte til teamet. Din sms bliver læst i løbet af dagen. Der vil være hunde og responstid, afhængig af hvor rådgiver pædagogerne har med børnene. Forvent først beskeden er modtaget, når den besvares af SFO-pædagogerne. Du kan ringe direkte til teamet fra kl. 14:30. OBS! Vi aflytter ikke telefonsvareren.

Læs mere om mål og principper for SFO