Vores åbningstider omfavner hele den tid, hvor børnene er i skolen, og dermed er det SFO-Kragelund, der begge åbner og lukker skolen. Vi tager imod barnet om morgenen, er sammen med barnet i løbet af undervisningstiden, jeg frikvarteret, til understøttende undervisning, til faglig fordybelse og lektiehjælp, til bevægelse og endelig i SFO, hvor vi slutter dagene sammen.

Jeg SFO lægger vi vægt på, på det er barnets fritid. Vi har ugeplaner, der viser, hvilke aktiviteter, der er planlagt i løbet af ugen, ligesom der skal være tid til lege og bare være sammen med vennerne.

Pædagogerne i SFO-Kragelund varetager understøttende undervisning, bevægelse, faglig fordybelse / lektiehjælp og er i et stort omfang sammen med lærerne omkring undervisningen. Alt sammen for at gøre skoledagen og dermed også SFO-dage så varierende som mulig.

Dagens rytme

Mange børn starter dagen i morgen-SFO i Spiloppen. Morgenåbning foregår i SFO / 3. årgangs lokaler - lige ved skolens indgang A. Når børnene kommer, skriver de sig selv i bogen, der ligger på bordet. Det er vigtigt at sige godmorgen til pædagogen. Hvis I har brug for særlig opmærksomhed om jeres barn ved aflevering, så sig det til pædagogen. Der er mulighed for at spise morgenmad indtil kl. 07:30: Havregryn, cornflakes eller müesli. Når klokken bliver 07.50 går børnene til deres klasser / undervisning. I begyndelsen af ​​skoleåret vil det være børnenes klassepædagoger eller morgenåbneren, der sørger for, at børnene kommer i deres respektive klasser.

Når undervisningen er slut kl. 13.35, begynder SFO'en.
I SFO er der dels aktiviteter, som man kan vælge til og fra og dels nogle, man skal være med til. Der udarbejdes hver uge uge-planer med oversigt over aktiviteter. Læs mere i Rammer for mål-/ og indholds-beskrivelse i SFO.

Kontakt en pædagog eller teamet

Har du brug for at tale med en pædagog, kan du tage kontakt via AULA eller på årgangens telefon.

Får du brug for at kontakte årgangs-teamet i løbet af eftermiddagen, kan du sende en sms direkte til teamet. Din sms bliver læst i løbet af dagen. Forvent først beskeden er modtaget, når du har fået en besked tilbage fra pædagogen. Du kan ringe direkte til teamet fra kl. 14:30. OBS! Vi aflytter ikke telefonsvareren.